Koopjesjager Arnesen haalde ook Aursnes voor een schijntje

15 augustus 2021, 16:13   Bijgewerkt: 15 augustus 2021, 16:19

Feyenoord heeft zich afgelopen week versterkt met middenvelder Frederik Aursnes. Hoewel hij in de zomer debuteerde voor de nationale ploeg van Noorwegen en er meer interesse was voor hem, kostte hij de Rotterdammers 'slechts' 450.000 euro. Dat bedrag werd betaald aan zijn vorige werkgever Molde FK.

Dat heeft Feyenoord Transfermarkt uit de doeken gedaan zondag. Daarbij speelde ongetwijfeld ook mee dat Aursnes slechts een contract had tot het einde van dit kalenderjaar en daardoor relatief goedkoop overgenomen kon worden. Desondanks blijft het een laag bedrag, voor een middenvelder voor wie meer interesse was dan alleen vanuit Rotterdam-Zuid.

Technisch directeur Frank Arnesen doet daarmee opnieuw uitstekende zaken in de transferzomer, want eerder werden Guus Til, Alireza Jahanbakhsh, Ofir Marciano, Gernot Trauner en Marcus Pedersen al binnengehaald. In totaal werd er door de Rotterdammers opgeteld voor al die spelers ongeveer 3,5 miljoen euro betaald, wat een ongekend laag bedrag is voor die voetballers. Steven Berghuis leverde met zijn transfer naar Ajax bijvoorbeeld alleen al meer op. 

Lees ookOpstelling Feyenoord: Alireza Jahanbakhsh niet fit genoeg

De Noor maakt zondagmiddag tegen Willem II zijn debuut in de basiself van Feyenoord, omdat Jahanbakhsh nog niet fit genoeg is om in actie te komen. Hoewel hij zelf het idee had dat hij wel weer hersteld zou zijn, wil Feyenoord-trainer Arne Slot geen risico nemen met de buitenspeler. Een ernstige blessure is het niet: het zou volgens de coach slechts gaan om lichte klachten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen