'Leroy Fer gespot op vliegveld: lucratieve transfer'

23 augustus 2021, 22:19   Bijgewerkt: 23 augustus 2021, 22:41

Leroy Fer staat op het punt om Feyenoord te verruilen voor een Turks avontuur. Turkse media melden dat de middenvelder is gespot op het vliegveld van Alanya om zijn overstap naar Alanyaspor af te ronden. Ook Kasimpasa had al maanden interesse, maar zijn keuze lijkt te vallen op Alanyaspor. Daar ligt een tweejarig contract klaar.

Johan Derksen bevestigde het nieuws in Veronica Inside. "We horen net dat Fer in Turkije is om zijn transfer af te ronden", aldus de analyticus. Ook het Algemeen Dagblad meldt het. Fer is bij Feyenoord op een dood spoor beland nadat hij zijn basisplaats verloor aan de nieuwe centrumverdediger Gernot Trauner. Op het middenveld moet hij voorlopig Orkun Kökcü, Guus Til, Jens Toornstra en nieuwkomer Fredrik Aursnes.

Fer leek zondag zijn opwachting te mogen maken nadat Marcos Senesi al vroeg in de eerste helft tegen Go Ahead Eagles geblesseerd raakte, maar coach Arne Slot koos voor Wouter Burger. Dat zal voor Fer de bevestiging zijn geweest dat hij bij Feyenoord niet meer in de plannen voorkomt. Hoewel Slot vaak aangaf niet mee te willen werken aan een transfer, lijkt Fer dan alsnog te gaan vertrekken. Volgens geruchten gaat Fer jaarlijks een bedrag van 650.000 euro opstrijken.

Met het vertrek van Fer zou Feyenoord flink wat ruimte creëren in het salarisbudget. Daardoor zouden de Rotterdammers zich eindelijk kunnen verzekeren van de gewenste nieuwe aanvaller. Feyenoord heeft Bas Dost op een lijst staan, maar zou zich het liefst met een multifunctionele aanvaller versterken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen