Atalanta pikt vervanger voor geblesseerde Hateboer op in Londen

24 augustus 2021, 17:43

Davide Zappacosta keert definitief terug bij Atalanta Bergamo. De rechtervleugelverdediger komt over Chelsea, waar hij niet kon rekenen op veel speeltijd. In de Serie A wordt hij een concurrent van Hans Hateboer, die voorlopig echter nog uit de roulatie is met een voetblessure.

Atalanta moet naar verluidt zo'n elf miljoen euro betalen voor Zappacosta. De afgelopen vier seizoenen stond de rechtervleugelverdediger onder contract bij Chelsea. In Londen werd hij echter nooit echt een vaste waarde. Daarom besloot de Engelse grootmacht hem de afgelopen voetbaljaren te verhuren aan AS Roma en Genoa.

Nu keert Zappacosta dus echt terug in de Serie A. De rechtspoot speelde al twee keer eerder bij Atalanta en was op Italiaanse bodem ook actief bij US Avellino en Torino. De komst van Zappacosta komt trainer Gian Piero Gasperini goed uit. Hij had namelijk nog een extra rechtsback nodig omdat Hateboer voorlopig afwezig is.

De international van Oranje kampt al langere tijd met een voetblessure en is inmiddels geopereerd. De ex-speler van FC Groningen heeft een haarscheurtje in een middenvoetsbeentje van zijn linkervoet en staat voorlopig nog buitenspel. Atalanta begon het nieuwe seizoen in de Serie A afgelopen weekend met een 1-2 overwinning op bezoek bij Torino.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen