'Peperdure' Lang hoopt Ajax te treffen in de CL-groepsfase

25 augustus 2021, 13:26   Bijgewerkt: 25 augustus 2021, 13:33

Noa Lang (22) hoopt Ajax te treffen in de groepsfase van de Champions League. De buitenspeler heeft vooruitgeblikt op de loting van donderdagavond en hoopt grote clubs te treffen, maar is desondanks ook gewoon ambitieus.

Als club uit Pot nummer 4 wacht sowieso een zware loting. Uit de derde pot hoopt Lang op zijn oude club Ajax. "Het is mijn voormalige club. Dat zou ik natuurlijk echt heel leuk vinden. Als we de loting krijgen zoals ik het wil, dan hebben we onze supporters echt wel nodig." Want als andere potentiële tegenstanders spreekt de buitenspeler zijn voorkeur uit voor Manchester City (Pot 1) en Paris Saint-Germain (Pot 2).

"Ze spelen heel goed voetbal en het is een hele mooie uitdaging om ons daarmee te meten", stelt Lang op de clubsite over PSG. "Spelen tegen Neymar, Messi, Mbappé, Di María, Verratti, Ramos: moet ik nog doorgaan?", lacht hij. Met Manchester City, PSG en Ajax zou het een hele zware dobber worden om de volgende ronde te halen. "Maar dat verandert niks aan mijn doelstelling: we willen overwinteren in de Champions League", aldus de ambitieuze Lang. 

Lees ook"Als Noa Lang nog vertrekt

Het is nog wel even de vraag of de buitenspeler in de komende maanden nog onder contract staat bij Club Brugge. De Belgische topclub haalde namelijk verschillende buitenspelers naar de Jupiler Pro League deze window met onder anderen Ruben Providence en Tajon Buchanan. Toch zouden ze Lang niet willen laten gaan, volgens verschillende Belgische media vraagt Blauw-Zwart liefst dertig miljoen (!) euro voor de oud-Ajacied. Het is onduidelijk of Ajax nog doorverkoopclausules 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen