'FC Groningen doet zaken met FC Porto en strikt gewilde aanvaller'

28 augustus 2021, 13:53

FC Groningen staat op het punt een aanvaller aan zich te binden. De Groningers troeven volgens RTV Noord meerdere clubs af en nemen Lucas Gomes over van FC Porto. De achttienjarige aanvaller krijgt de tijd om zich aan te passen en zal in eerste instantie aansluiten bij het beloftenteam.

Gomes werd geboren in Brazilië, maar verhuisde al op jonge leeftijd naar Zweden. Daar werd hij opgeleid door Malmö FF, dat hem in 2019 zag verkassen naar FC Porto. De jonge aanvaller werkte in het verleden ook een stage bij Chelsea af. Volgens bovengenoemd medium staat Gomes bekend als 'fysiek sterk' en 'een snelle goaltjesdief'.

Groningen neemt Gomes op definitieve basis over van Porto. De formaliteiten zullen na het weekend worden rondgemaakt. Daarna zet de aanvaller die zowel uitkwam voor Zweedse als Portugese vertegenwoordigende elftallen in de Euroborg zijn handtekening onder een meerjarig contract.

Groningen legde deze zomer al meerdere spelers vast. Zo maakten eerder al Cyril Ngonge (RKC Waalwijk), Radinio Balker (Almere City FC), Michael de Leeuw (FC Emmen), Neraysho Kasanwirjo (Ajax), Peter Leeuwenburgh (Cape Town City FC) en Marin Sverko (1. FC Saarbrücken) de overstap naar de Trots van het Noorden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen