'PSV schakelt na afwijzing De Jong naar bekende van Galatasaray'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

28 augustus 2021 – Het zijn hectische dagen voor de clubleiding van PSV. Trainer Roger Schmidt heeft aangegeven nog graag een extra centrumspits als concurrent voor Eran Zahavi te halen, maar het moest door de optie Luuk de Jong een streep zetten. Daardoor schakelt PSV nu door en volgens RMC Sport heeft het de beste papieren om Mostafa Mohamed over te nemen van Galatasaray.

'PSV schakelt na afwijzing De Jong naar bekende van Galatasaray'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Voor PSV is dat zeker geen onbekende, want in de voorronde van de Champions League speelde hij twee keer mee aan Turkse zijde. De eerste keer kwam hij als invaller binnen de lijnen en de tweede keer had hij een basisplaats. Mede in die minuten heeft hij PSV blijkbaar genoeg overtuigd van zijn kwaliteiten en dus wordt hij gezien als goede stand-in voor Zahavi.

Mohamed is een 23-jarige Egyptenaar en is door middel van een aparte constructie bij Galatasaray terechtgekomen. Hij wordt namelijk gehuurd van Zamalek SC, een club uit zijn vaderland, maar kan op ieder moment voor drie miljoen euro worden overgenomen door Galatasaray. Op die manier kan de Turkse club hem direct weer doorverkopen aan PSV.

Lees ookSchmidt neemt illusie weg: De Jong niet naar PSV

Eerder leek PSV in de markt te zijn voor Luuk de Jong, maar Roger Schmidt liet voor de wedstrijd tegen FC Groningen weten dat De Jong niet naar PSV komt deze zomer. Eerder viel ook al de naam van Mergim Berisha van RB Salzburg. Zo lijkt PSV dus meerdere ijzers in het vuur te hebben en is de vraag wie uiteindelijk de tweede spits zal worden.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd