Ten Hag slachtoffert Steven Berghuis bij Ajax

29 augustus 2021, 13:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Steven Berghuis is zijn basisplaats bij Ajax kwijt. De 29-jarige aanvaller, die deze zomer de pikante overstap maakte van Feyenoord naar Ajax, wordt geslachtofferd na de wanvertoning van zijn ploeg op bezoek bij FC Twente van vorige week (1-1). Berghuis wordt rechts voorin vervangen door Antony, die met Brazilië deze zomer goud won op de Olympische Spelen.

Ajax, dat het opneemt tegen Vitesse, houdt de basis verder intact. Dat betekent ook dat de bekritiseerde Sébastien Haller zijn basisplaats behoudt. De miljoenenaankoop was vorige week weliswaar trefzeker, maar kon nauwelijks bijdragen aan het aanvalsspel van de Amsterdammers. Aanvoerder Dusan Tadic completeert de voorhoede, terwijl aanwinst Mohammed Daramy nog ontbreekt.

Ook Maarten Stekelenburg behoudt zijn plek onder de lat. Dat betekent dat Remko Pasveer niet zal aantreden tegen zijn voormalig werkgever. De doelman begon in de Johan Cruijff Schaal nog op de reservebank, maar dat was omdat Stekelenburg destijds met fysieke klachten kampte. Ook de herstelde Perr Schuurs zit weer in de wedstrijdselectie.

Nicolás Tagliafico keert terug van een schorsing, maar neemt eveneens plaats op de bank. Hij wordt links achterin vervangen door Daley Blind.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen