Sparta trekt Meijers ondanks doorlopend contract gratis aan

30 augustus 2021 – Sparta Rotterdam heeft zich versterkt met Aaron Meijers. De Rotterdammers nemen de 33-jarige vleugelverdediger ondanks een doorlopend contract transfervrij over van ADO Den Haag. Het afgelopen seizoen speelde Meijers al op huurbasis op Het Kasteel.

Sparta trekt Meijers ondanks doorlopend contract gratis aan

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Zo keert Meijers na een korte break terug bij Sparta. De afgelopen weken kwam de linksback nog drie keer in actie voor ADO. "We waren nog zoek naar een tweede linksback, voor de concurrentie in de selectie", legt directeur voetbalzaken Henk van Stee de terugkeer van Meijers uit. "We hebben altijd contact gehouden met Aaron en we wilden hem graag aantrekken. Met zijn ervaring en professionaliteit is hij een waardevolle aanwinst, die ook op het middenveld inzetbaar is. We zijn blij dat het rond is en kijken uit naar een hernieuwde samenwerking."

Het afgelopen seizoen kwam Meijers tot 25 officiële optredens voor Sparta. "Ik heb veel zin om weer voor Sparta te spelen. Natuurlijk is het sportief mooi om weer in de Eredivisie uit te komen, dat het weer bij Sparta is, maakt het nog mooier. Hier heb ik een goed jaar meegemaakt, krijg ik opnieuw de kans om samen te werken met een trainer waar ik een goede relatie heb en weet ik dat ik in een fijne spelersgroep terechtkom", reageert hij.

Meijers moet bij Sparta de concurrentie aangaan met Mica Pinto. Laatstgenoemde speler pakte afgelopen zaterdag op bezoek bij Go Ahead Eagles (2-0 verlies) een rode kaart en zal daardoor in de eerstvolgende wedstrijd na de interlandbreak tegen Fortuna Sittard niet in actie kunnen komen.

Eredivisie

gerelateerd