'Barça verrast op Deadline Day en werkt aan komst Cavani'

31 augustus 2021, 12:15

FC Barcelona gaat op Deadline Day mogelijk nog een daverende verrassing zorgen. Volgens de Spaanse journalist Gerard Romero maakt de club van trainer Ronald Koeman werk van de komst van Edinson Cavani. De 34-jarige Uruguayaanse aanvaller ligt nog voor één jaar vast bij Manchester United, maar is door de komst van Cristiano Ronaldo overbodig geworden.

Zoals bekend kent Barcelona grote financiële problemen, maar op dit moment is de factor tijd de grootste vijand van de club. De komst van Cavani moet immers binnen de komende twaalf uur worden afgerond. Romero denkt dan ook dat het een lastig karwei wordt voor Barça om de Uruguayaan te strikken. De Catalaanse grootmacht kan in elk geval rekenen op de medewerking van United: het zou de Engelse club zijn die Cavani in Camp Nou heeft aangeboden.

Cavani is zeker niet de eerste aanvaller die deze transferperiode is aangeboden bij Barcelona. Eerder zou dat naar verluidt zijn gebeurd met Luuk de Jong (Sevilla) en Mario Mandzukic (transfervrij). Waar De Jong en Mandzukic geen interessante opties waren voor Barça, is Cavani dat wel. Eén van de struikelblokken voor de komst van de Uruguayaanse aanvaller lijkt het salaris te zijn. Dat kan Barça, dat juist probeert te besparen op het salarishuis, in elk geval niet in zijn geheel overnemen van United.

Toch is er hoop dat de deal tussen Barça, United en Cavani nog rondkomt. De onderhandelingen vorderen goed, waardoor Koeman vlak voor het sluiten van de zomerse transferperiode mogelijk toch nog een aanvallende versterking kan verwelkomen. Op het gebied van uitgaande transfer gaat er deze dinsdag in elk geval nog wel wat gebeuren: Emerson Royal wordt voor dertig miljoen euro verkocht aan Tottenham Hotspur en Iliax Moriba is voor de helft van dat bedrag op weg naar RB Leipzig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen