Uitblinker Antony: "Ik ga altijd het veld op denkend aan hen"

16 september 2021 – De aandacht ging woensdagavond uit naar Sébastien Haller door zijn vier doelpunten, maar ook Antony speelde een weergaloze wedstrijd. De Braziliaan gaf drie assists en een voorassist tijdens de 5-1 overwinning op Sporting Portugal. Hij kijkt tevreden terug op de wedstrijd.

Uitblinker Antony: "Ik ga altijd het veld op denkend aan hen"

"Het was een geweldige avond voor ons team, we neutraliseerden de tegenstander en zetten dat om in doelpunten. Ik ben blij dat ik geholpen heb met mijn assists en acties. Het is een start die ons erg motiveert in de Champions League. We moeten dit niveau in de volgende wedstrijden proberen vast te houden", vertelt de vleugelflitser in gesprek met De Telegraaf.

Zijn prestaties vielen niet alleen in Europa op: in zijn vaderland stond hij gedurende de wedstrijd in de top-tien van meest besproken onderwerpen op Twitter. "Ik ben blij met de berichten die ik van de fans krijg op sociale media, het laat zien dat ik mijn werk probeer zo goed mogelijk te doen. Ik ga altijd het veld op denkend aan hen, om alle positieve reacties die ik krijg, terug te kunnen betalen", besluit Antony.

UEFA Champions League

gerelateerd