Van Nistelrooy: "Spelen voor Real is een droom"

28 juli 2006, 15:30

Ruud van Nistelrooy kan zijn geluk niet op. De spits werd vanmiddag medisch gekeurd in Madrid en omdat deze tests vlekkeloos verliepen kan hij zich zo snel mogelijk bij zijn nieuwe teamgenoten voegen. De aanvaller kan niet wachten tot hij zijn eerste wedstrijd voor de Koninklijke mag spelen. "Het is fantastisch om hier te zijn", zegt hij op de website van de club.

"Ik ben heel blij dat ik voor Real, één van de beste ploegen ter wereld, ga spelen", zegt de voormalig spits van FC Den Bosch, SC Heerenveen, PSV en Manchester United. "Ik hoop dat ik met mijn doelpunten een belangrijke bijdrage kan leveren aan de club. Het geeft in ieder geval een fantastische gevoel om hier te zijn, spelen voor Real Madrid is voor mij een droom die werkelijkheid wordt. Toen deze club interesse toonde, twijfelde ik geen seconde."

De spits verheugt zich bovendien ook op de samenwerking met Ronaldo, zijn voorganger van PSV. Op papier zijn beide spitsen nu concurrenten, maar Van Nistelrooy ziet dat anders. "Het lijkt me geweldig om met hem samen te spelen, hij is een fenomeen. Zijn statistieken spreken voor zich, hij is een garantie voor doelpunten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen