Beoordelingen: matige Luuk de Jong kost PSV het kampioenschap

19 maart 2023, 20:07
Beoordelingen: matige Luuk de Jong kost PSV het kampioenschap

PSV haakt voorlopig af in de titelstrijd in de Eredivisie. De Eindhovenaren hebben niet weten te profiteren van de nederlaag van Ajax in de Klassieker (2-3) en wisten de kansen tegen Vitesse niet te benutten, waarna een eigen doelpunt van Sangaré de ploeg van Ruud van Nistelrooij de das omdeed. FCUpdate.nl maakt de balans op na het gelijke spel in Arnhem.

Opstellingen en beoordelingen*

Vitesse: Kjell Scherpen 5; Enzo Cornelisse 5,5, Nicolas Isimat-Mirin 6, Dominik Oroz 6, Ryan Flamingo - (13. Carlens Arcus 5,5); Sondre Tronstad 5,5, Marco van Ginkel 5, Melle Meulensteen 6; Matus Bero 6, Million Manhoef 6,5 (89. Miliano Jonathans -), Kacper Kozlowski 6 (67. Gabriel Vidovic 5,5).

PSV: Joël Drommel 6; Patrick van Aanholt 6, André Ramalho 5 (84. Thorgan Hazard -), Jarrad Branthwaite 6 (67. Armando Obispo 5,5 (91. Olivier Boscagli -)), Philipp Mwene 5,5; Xavi Simons 6,5, Ibrahim Sangaré 5, Joey Veerman 5,5; Fábio Silva 5,5, Luuk de Jong 4,5, Anwar El Ghazi 5 (46. Johan Bakayoko 6).

Man of the match: Million Manhoef

*: Speler moet minimaal 20 minuten hebben gespeeld om in aanmerking te komen voor een beoordeling.

Lees ook: Titelaspiraties PSV in de ijskast na puntenverlies in Arnhem

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen