Uitstekend nieuws voor Koeman uit ziekenboeg van FC Barcelona

17 oktober 2021, 11:53

Ronald Koeman heeft uitstekend nieuws gekregen vanuit de ziekenboeg. Sergio Agüero heeft namelijk groen licht gekregen om minuten te maken zondagavond tegen Valencia. De Argentijnse aanvaller zit voor het eerst sinds zijn komst naar Camp Nou bij de wedstrijdselectie van de Catalaanse grootmacht, dat ook weer kan beschikken over Jordi Alba en Alejandro Baldé.

De twee linksbacks vielen geblesseerd uit en ontbraken de laatste weken voor de interlandbreak bij Koeman. Sergino Dest, hij is gewoon op tijd beschikbaar ondanks zijn interlandverplichtingen met Amerika, speelde veelal als linksback, maar zal normaliter weer ruimte moeten maken.

Ronald Araújo ontbreekt zoals verwacht met een hamstringblessure bij de ploeg van Koeman, die verder ook Ousmane Dembélé en Martin Braithwaite moet missen. Dat ook Pedri, die zijn contract recent verlengde, nog niet voldoende hersteld, is een kleine domper. Hij was voor de interlandbreak zelfs alweer even fit genoeg om te spelen, maar heeft toch meer last van zijn blessure dan op voorhand werd gedacht.

Lees ookMeevaller Koeman: Agüero en Dembele trainen mee met groep

Verder heeft Koeman weinig bijzonderheden voor de wedstrijd tegen Valencia, dat de eerste is van een reeks cruciale duels. Midweeks moet er gewonnen worden van Dinamo Kiev in de Champions League, terwijl komend weekend El Clásico wacht voor de Nederlandse coach. Vorig seizoen werden beide duels met Real Madrid verloren, wat de wedstrijd nog wat meer lading geeft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen