Aké en Van de Beek beginnen Manchester-derby vanaf reservebank

6 november 2021, 12:51

Manchester United start met Cristiano Ronaldo en Mason Greenwood in de aanval in de derby tegen Manchester City (13.30 uur).

Donny van de Beek - die deze week via sociale media bekendmaakte binnenkort vader te worden - zit zoals gebruikelijk op de bank bij de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer. Van de Beek wordt op de bank opnieuw vergezeld door miljoenenaankoop Jadon Sancho. De van Borussia Dortmund overgekomen aanvaller kan nog niet overtuigen op Old Trafford.

Ook Manchester City start met prominente namen als Kevin de Bruyne, Gabriel Jesus en Bernardo Silva. Nathan Aké zit op de bank, trainer Pep Guardiola geeft centraal achterin de voorkeur boven John Stones en Ruben Dias. Het is een cruciaal duel voor de Engelse landskampioen. Als het de achterstand op Chelsea (vijf punten) in ieder geval niet wil laten oplopen, zal het de derby moeten winnen.

Lees ook: Neville vreest voor 'Van de Beek-scenario' Sancho bij United

Voor Manchester United is winst noodzakelijk om bij de topvier te komen: trainer Solskjaer verschafte zichzelf met de uitzege bij Tottenham Hotspur wat lucht, maar zijn positie is nog verre van veilig. Manchester United staat op de vijfde plaats in de Premier League en wordt door onder andere Arsenal in de nek geheigd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen