Hahn na remise in Arena: "Een Italiaan wordt hier geil van"

8 november 2021 – Go Ahead Eagles stuntte zondagavond door een 0-0 gelijkspel te boeken op bezoek bij koploper Ajax. De Deventenaren voerden de catenaccio vrijwel perfect uit en hielden het doel schoon. Dat was mede te danken aan doelman Warner Hahn, die diverse malen op fraaie wijze redding bracht op een poging van de thuisploeg.

Hahn na remise in Arena: "Een Italiaan wordt hier geil van"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Hahn had complimenten over voor zijn coach Kees van Wonderen én zijn ploeg. "De trainer had een goede tactiek uitgezet. Als je niet voor Ajax bent en je houdt wel van voetbal, dan was het volgens mij een verschrikkelijke wedstrijd om naar te kijken. Maar ik denk dat een Italiaan hier wel geil van zou worden, hoor", zei de doelman in gesprek met RTV Oost.

"Hahn geeft toe dat het knappe resultaat ook hem en zijn ploeg verraste. "Dit hadden we van tevoren niet gedacht. Ik hoorde net iemand zeggen: je wint met 0-0. Dat vond ik wel een aardige", aldus de doelman, die zelf een geweldige wedstrijd keepte. "Ik heb echt heel erg genoten. We hebben de bus geparkeerd en dat het heeft heel erg goed uitgepakt."

Hahn is echter niet van mening dat Go Ahead Eagles nu al het hoogtepunt van het seizoen heeft genoteerd. "Ik denk dat we pas historie schrijven als we in de Eredivisie blijven. We hebben er weer een punt bij. En een heel erg mooi punt, dat vooraf maar weinig mensen hadden verwacht." Go Ahead staat door het gelijkspel op de keurige tiende plaats in de Eredivisie.

Reacties

Ajax

gerelateerd