'Raiola houdt contractverlenging Xavi Simons al maanden tegen'

9 november 2021, 19:57   Bijgewerkt: 9 november 2021, 20:02

Ligt de toekomst van Xavi Simons bij Paris Saint-Germain? Dat is nog allerminst zeker. De voetballer heeft al lang een nieuwe aanbieding op zak van de Franse topclub, maar weigert die vooralsnog te accepteren. Dat heeft alles te maken met zaakwaarnemer Mino Raiola. De kans bestaat dus dat hij komende zomer op zoek kan naar een nieuwe club.

Dat weet Fabrizio Romano te melden. Hij heeft via bronnen te horen gekregen dat de middenvelder in juni al een nieuw contractvoorstel heeft gekregen, maar een handtekening zit er voorlopig nog niet in voor de achttienjarige middenvelder. Raiola wil namelijk zeker weten dat de club concrete plannen heeft met Simons. Als die zekerheid er niet komt, dan wordt gezocht naar een andere club voor het talent.

Op 10 februari 2021 maakte de middenvelder zijn debuut in het Franse bekertoernooi tegen SM Caen. Hij viel twaalf minuten voor tijd in voor Julian Draxler. Precies twee maanden later maakte hij zijn eerste minuten in de Franse competitie. Mauricio Pochettino bracht hem tegen RC Strasbourg in de ploeg voor Ander Herrera. De toekomst lachtte hem toe, maar inmiddels is zijn situatie een stuk minder rooskleurig.

AS meldde eerder al dat de voetballer is teruggezet naar het Onder-19 elftal van de club, omdat hij zijn contract dus nog niet wil verlengen. Voor hij naar Parijs ging, speelde hij jarenlang in de jeugdopleiding van FC Barcelona. Volgens Spaanse media zou Simons het liefst willen terugkeren naar de Catalaanse club, maar daar zouden ze hem niet terug willen hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen