Agüero reageert op geruchten dat zijn carrière voorbij is

12 november 2021, 15:36

Sergio Agüero heeft vrijdagmiddag gereageerd op de geruchten dat zijn carrière mogelijk voorbij is. De 33-jarige aanvaller van FC Barcelona kampt met hartproblemen en zal voorlopig niet in actie komen.

Agüero ontkent dat hij zijn loopbaan per direct moet beëindigen. 'Aangezien geruchten de ronde doen, kan ik vertellen dat ik de instructies van de clubartsen opvolg. Ik onderga tests en een behandeling. Over negentig dagen bekijken we de vooruitgang. Altijd positief blijven', schrijft de Argentijn op Twitter.

Eerder op de dag berichtten onder meer Catalunya Radio kampt met een hartritmestoornis en zodoende mogelijk moet stoppen met voetballen. Agüero, die afgelopen zomer de overstap van Manchester City naar FC Barcelona maakte, viel eind oktober in het thuisduel met Deportivo Alavés uit. De Argentijn leek ademhalingsproblemen te hebben en werd voor een hartonderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Agüero zal op advies van doktoren in elk geval de komende maanden niet in actie komen voor Barcelona. Tot nu toe kwam de Argentijn slechts vijf keer in actie voor de Catalaanse club. Agüero keerde onlangs terug van een slepende kuitblessure die hem meer dan twee maanden aan de kant hield.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen