Opstelling: deze elf staan aan aftrap van kwalificatiekraker Oranje

16 november 2021 – De opstelling waarmee Nederland het allesbeslissende kwalificatieduel tegen Noorwegen in gaat, is bekend. Louis van Gaal wijzigt zijn elftal op drie plekken. Zoals eerder al bekend werd vervangt Jasper Cillessen de afgehaakte Justin Bijlow onder de lat. Daarnaast is ook voor Matthijs de Ligt en Steven Bergwijn een plek in de basiself ingeruimd.

Opstelling: deze elf staan aan aftrap van kwalificatiekraker Oranje

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Erg grote verrassingen zijn de wijzigingen niet. Dat De Ligt de geblesseerde Stefan de Vrij zou vervangen lag in de lijn de verwachtingen en zoals gezegd was ook de basisplaats van Cillessen al eerder op de dag bekendgemaakt. Dat overigens terwijl bondscoach Louis van Gaal eerder nog uitsprak dat Mark Flekken hoger in de pikorde stond. De trainer koos echter toch liever voor interlandervaring.

Op rechtsbuiten koos Van Gaal dit keer voor Steven Bergwijn. Tegen Montenegro was het Donyell Malen die die plek door de afwezigheid van Steven Berghuis moest invullen, maar dat bleek geen succes. De aanvaller van Borussia Dortmund werd al bij rust vervanger en in de tweede helft liet Bergwijn een iets betere indruk achter. Verdere wijzigingen voerde de bondscoach niet door; de overige acht namen zijn dezelfde als tegen Montenegro. 

Snel meer...


Reacties

Eredivisie

gerelateerd