Feyenoord-ster Sinisterra reageert op transfergeruchten

17 november 2021, 12:32

Luis Sinisterra staat in de belangstelling van diverse clubs in het buitenland. Italiaanse media meldden eerder al dat een Serie A-topclub, die jaarlijks actief is in de Champions League, de ontwikkelingen van de Feyenoorder met bovengemiddelde interesse volgt. Sinisterra is echter nog niet van plan om te vertrekken uit Rotterdam.

"Je weet niet wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar voor nu ben ik hier heel blij", vertelt Sinisterra in gesprek met RTV Rijnmond. "Ik heb het enorm naar mijn zin bij Feyenoord. Ik ben benieuwd wat er komende zomer gaat gebeuren, maar nu ben ik nog volledig bezig met dit seizoen. Daarna zien we vanzelf wat er met mij gaat gebeuren", aldus de linksbuiten.

Sinisterra was dit seizoen al goed voor tien goals en zes assists. Daarmee is hij de grote revelatie aan de kant van de Rotterdammers. Toch is hij nog niet uitgeleerd, zo geeft hij zelf aan. "Waarin ik nog beter kan worden? In heel veel dingen. Constanter spelen in de laatste minuten van de wedstrijd, nog effectiever worden en steeds wat beter worden in verdedigend opzicht."

Supporters zingen de linkerspits dit seizoen geregeld toe. "Ik word er heel gelukkig van als ik dat hoor. Ik hoop dat ze dat liedje blijven zingen. Het motiveert me om nog beter te presteren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen