'Feyenoord krijgt Duitse concurrentie in strijd om Noorse topback'

19 november 2021, 13:52

Feyenoord schijnt verregaande interesse te hebben in Fredrik André Björkan, maar daarbij krijgt het stevige concurrentie. Niet alleen de Rotterdammers zijn namelijk geïnteresseerd in de linksback, maar hij is ook op de radar verschenen van Hertha BSC. Sport BILD meldt dat de Duitse club hem hoog op het verlanglijstje heeft staan.

Eerder deze zomer besloot Feyenoord op Noorse tour te gaan, met het binnenhalen van Marcus Holmgren Pedersen en Fredrik Aursnes. Beide spelers maakten tot nu toe een uitstekende indruk in het Rotterdamse shirt en dus houdt de club de optie open om wederom in Noorwegen te shoppen. Björkan is een 23-jarige linksback die dit seizoen een vaste waarde is bij kampioen FK Bodø/Glimt.

De back staat dit seizoen op één treffer en zes assists. Samen met zijn collega's vormt hij de minst gepasseerde verdediging van Noorwegen. Deze zomer toonde Feyenoord al eerder interesse in Björkan, maar uiteindelijk kwam het niet tot een transfer. Desondanks blijven de Rotterdammers zijn verrichtingen op de voet volgen.

Lees ook: Lovende woorden van Jones voor Van Bronckhorst

Eind oktober stuntte Björkan nog met Bodø/Glimt door met 6-1 van AS Roma te winnen en twee weken later ook uit Roma op een knappe 2-2 te houden. Bij de Noorse club speelt hij momenteel samen met de Nederlandse doelman Joshua Smits, die daar reservedoelman is. Bodø staat na 26 wedstrijden bovenaan, met vijf punten meer de nummer twee Molde FK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen