Letsch kent opponent: "Team van Champions League-kwaliteit"

24 november 2021 – Thomas Letsch en Loïs Openda weten dat Vitesse donderdagavond een zware taak heeft te volbrengen op bezoek bij Stade Rennais FC. In de groepsfase van de Conference League moeten de Arnhemmers winnen om zicht te houden op de volgende ronde. Een ander resultaat heeft waarschijnlijk vervelende gevolgen.

Letsch kent opponent: "Team van Champions League-kwaliteit"

"We spelen tegen een topteam, van Champions League-kwaliteit", laat Letsch weten op de website van Vitesse. "We weten dat het een flinke uitdaging wordt, maar dat maakt ons niet nerveus. We hebben vertrouwen, omdat we het al vaker hebben laten zien op deze Europese avonden. De situatie is helder: als we verder willen in de Conference League, dan zullen we hier punten moeten pakken. Daar gaan we vol voor."

Openda hoopt op zijn beurt in aanvallend opzicht een belangrijke rol te gaan spelen tegen de huidige nummer drie van de Ligue 1. "We gaan alles geven. Dit kan weleens onze laatste kans zijn. Spelen tegen zulke clubs kan het beste in je naar boven halen. Thuis deden we het ook goed tegen Stade Rennais FC, maar helaas kregen we toen niet wat we verdienden", aldus de Belgische aanvaller.

Vitesse en Stade Rennais trappen donderdagavond om 18.45 uur af in het Roazhon Park Stadion. De Fransen hebben na vier wedstrijden tien punten bij elkaar verzameld en zijn de trotse koploper van groep G. Tottenham Hotspur (zeven punten) en Vitesse (zes punten) volgen op plek twee en drie. De Engelsen spelen op hun beurt een uitwedstrijd tegen NS Mura, de puntloze hekkensluiter van de poule.

Eredivisie

gerelateerd