Pechvogel Bijlow ook tegen Heracles niet beschikbaar

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

30 november 2021 – Slecht nieuws voor Justin Bijlow en Feyenoord: de doelman is nog niet hersteld van zijn coronabesmetting en miste daardoor het inhaalduel van de Rotterdammers tegen Heracles Almelo. Bij een overwinning komt de ploeg van Arne Slot op de tweede plaats terecht, op één punt achterstand van koploper Ajax.

Pechvogel Bijlow ook tegen Heracles niet beschikbaar

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

RTV Rijnmond zag Bijlow dinsdag niet op het trainingsveld en verwacht daarom dat de keeper woensdag nog niet van de partij is in De Kuip. Het is niet bekend of de sluitpost nog steeds positief test of dat hij ook nog daadwerkelijk klachten heeft sinds zijn besmetting. Door een positieve test miste hij de duels al met Slavia Praag en FC Twente. Tegen de Tsjechische tegenstander maakte reservedoelman Ofir Marciano een weifelende indruk, maar dit weekend hield hij zijn doel wel schoon tegen de ploeg uit Enschede.

Het is een hard gelach voor Bijlow, die het stempel heeft erg blessuregevoelig te zijn. De keeper, die inmiddels ook de nummer één is bij Oranje, moest laatst de interland tegen Noorwegen wel aan zich voorbij laten gaan. Het was uit voorzorg, zodat hij bij Feyenoord geen wedstrijden zou missen. Dat moet nu dus alsnog door een positieve test. Op de keeper na, heeft trainer Slot de beschikking over een fitte selectie.

De ploeg had woensdagavond koploper kunnen worden als afgelopen weekend gewonnen werd van Twente. Tot dat moment hadden de manschappen uit Rotterdam namelijk de minste verliespunten, maar in de Grolsch Veste ging het mis: 0-0. Omdat Ajax dit weekend wel won van Sparta kan die ploeg niet ingehaald worden bij een zege. Bij een overwinning gaat Feyenoord wel over PSV heen.

  • Topclub Adv

    Jacks stunt met waanzinnige actie: scoren we tegen de Fransen? Dan win je €100,00 met slechts €1,00 inzet!

    Scoort Nederland tegen Frankrijk, dan win je aanstaande vrijdag vijftig tot honderd euro.

  • Reacties

    Feyenoord

    gerelateerd