Klopp en Salah spreken zich uit over contractonderhandelingen

6 december 2021 – Bij Liverpool is de hoop gevestigd op Mohamed Salah. De aanvaller heeft nog een contract tot medio 2023, maar de club hoopt dat hij snel bijtekent. Dat heeft alles met de interesse van meerdere topclubs te maken. Dit seizoen heeft de buitenspeler al negentien keer gescoord en negen assists achter zijn naam staan in twintig duels.

Klopp en Salah spreken zich uit over contractonderhandelingen

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

"Ik heb verschillende keren gezegd dat als de beslissing aan mij ligt, ik bij Liverpool wil blijven. Maar deze beslissing is in handen van het management, en zij moeten tot een akkoord komen. Het is aan hen. Hoeveel ze willen betalen laat zien hoeveel de club je waardeert en hoever ze willen gaan om je binnenboord te houden, maar de beslissing is niet alleen gebaseerd op geld", liet de Egyptenaar zelf al weten aan MBC Masr.

Jürgen Klopp hoopt dat de aanvaller blijft, vertelt hij op de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel met AC Milan. "Er is eigenlijk weinig over zijn situatie te vertellen. Het is duidelijk wat beide partijen willen, maar het contract van zo'n goede speler is niet in een middag verlengd, onder het genot van een kop thee. Het is heel normaal dat dit even duurt", stelt de oefenmeester, die de stervoetballer wellicht gaat sparen voor het duel met de Italianen.

Dat heeft alles met het feit te maken dat de Engelsen al door zijn naar de volgende ronde. "We zullen zien of hij in actie gaat komen, maar ik ga niet mijn hele basis vervangen", besloot de oefenmeester mysterieus. Hoeveel spelers rust krijgen, kan cruciaal zijn voor de ontknoping in de groep. Waar Liverpool al door is maken AC Milan, FC Porto en Atlético Madrid allemaal nog kans op overwintering. De Portugezen hebben de beste papieren. Zij hebben een punt meer dan de andere twee ploegen. 

Premier League

gerelateerd