Tadic overtuigd: "Dit Ajax is beter dan in 2018/19"

8 december 2021 – Ajax won dinsdagavond ook de zesde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League en plaatste zich daardoor zonder puntenverlies voor de volgende ronde van het miljardenbal. De Amsterdammers lijken daardoor ook van dit seizoen een droomcampagne te gaan maken. Aanvoerder Dusan Tadic rekent zich rijk met zijn sterrenploeg.

Tadic overtuigd: "Dit Ajax is beter dan in 2018/19"

Op wie zet jij in vanavond? Open een account bij Bet365 en ontvang tot 100 euro bonus.
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

De aanvoerder van de Amsterdammers bleef op de bank wegens rugklachten, maar stond na afloop toch de pers te woord. "Ik denk dat dit team beter is dan ons elftal uit 2018/2019", was hij in gesprek met The Telegraph lovend. "We hebben enorme stappen vooruit gezet de laatste maanden. Natuurlijk is het lastig om de teams te vergelijken, maar we hebben nu andere spelers met andere karakters."

Twee seizoenen geleden eindigde de droomvlucht in de halve finale van de Champions League, waarin Tottenham Hotspur uiteindelijk met 2-3 te sterk was. "Destijds waren we misschien een beetje naïef, nu zijn we mentaal heel erg sterk. Zo hebben we een aantal goede Zuid-Amerikanen, dat zijn echte vechters. We zijn dit seizoen veel meer streetwise."

Ajax werd dankzij de overwinning de zevende ploeg ooit die alle zes de groepswedstrijden in een overwinning wist om te zetten. Geen andere Nederlandse club kreeg dat ooit voor elkaar.

Ajax

gerelateerd