Biseswar op huurbasis naar Heracles Almelo

1 augustus 2006, 16:48

Heracles Almelo heeft zich weten te versterken met Diego Biseswar. De jonge aanvaller kreeg enige tijd geleden van Feyenoord-trainer Erwin Koeman te horen dat hij buiten de selectie zou vallen, waarna Heracles direct interesse toonde. Na een proefperiode van een week heeft de ploeg van trainer Ruud Brood de jonge Feyenoorder op huurbasis vastgelegd.

Volgens Feyenoord-directeur Chris Woerts is deze overstap voor alle partijen een goede oplossing. "We zien Diego als een groot talent en daarom is het belangrijk dat hij aan spelen op het hoogste niveau toekomt. Voor zijn ontwikkeling is het goed dat hij zo veel mogelijk ervaring op eredivisieniveau opdoet. Daar profiteren wij ook van als hij hier weer terugkeert", aldus Woerts op de website van de Rotterdamse club.

Biseswar debuteerde vorig seizoen in de hoofdmacht van Feyenoord en kwam tot op heden zeven keer in actie tijdens een competitiewedstrijden. Tijdens deze zeven wedstrijden scoorde hij één keer, tijdens de uitwedstrijd tegen Roda JC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen