Boxing Day-schema steeds dunner: ook streep door duel Everton

24 december 2021, 13:34

Opnieuw is een duel in de Premier League afgelast vanwege meerdere coronabesmettingen binnen een selectie. Dit keer is Everton de klos: door een groot aantal positieve tests hebben The Toffees de FA gevraagd een streep te zetten door het uitduel tegen Burnley op Boxing Day.

En dat verzoek is ingewilligd. Het is alweer de derde afgelasting op Boxing Day, de traditionele voetbaldag op Tweede Kerstdag. Door Liverpool - Leeds United en Wolverhampton Wanderers - Watford ging eerder ook al een streep.

De andere duels gaan vooralsnog wel door, maar de kans is aanzienlijk dat het daadwerkelijke programma nog een stuk smaller is. Op het menu staan nu nog onder andere de duels tussen Norwich City en Arsenal, Tottenham Hotspur - Crystal Palace, Manchester City - Leicester City en Aston Villa - Chelsea.

Lees ook: Coronavirus dwarsboomt Boxing Day in Premier League

In Engeland heerst de Omicron-variant van het coronavirus behoorlijk. Hierdoor werden de afgelopen weken al diverse competitiewedstrijden afgelast. Maandag kwamen de clubs bijeen om te praten over het eventueel tijdelijk stilleggen van de competitie, maar daartoe werd niet besloten. Het wordt - zeker voor de clubs die Europees actief zijn - nog een hels karwei om de gemiste duels in te halen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen