'Feyenoord-huurling maakt geen indruk en wordt teruggestuurd'

2 januari 2022 – Feyenoord zal een nieuwe oplossing moeten vinden voor Christian Conteh. De 22-jarige aanvaller werd dit seizoen verhuurd aan 2. Bundesliga-club SV Sandhausen, maar zijn verblijf daar werd geen succes. De club heeft daarom besloten hem vroegtijdig terug te sturen, waardoor de Rotterdammers een nieuwe oplossing zullen moeten vinden.

'Feyenoord-huurling maakt geen indruk en wordt teruggestuurd'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt althans het Twitter-account 1908.nl, waar onder meer de doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Transfermarkt achter zit. Het medium is op de hoogte van de plannen van Sandhausen om Conteh terug te sturen, die overigens nog niet door de club bevestigd zijn. 

Feyenoord zelf zou in dat geval verder kijken naar een nieuwe verhuur. Het liefst zou de club hem direct stallen bij een 'nabijgelegen Nederlandse club'. Conteh werd afgelopen zomer naar Sandhausen gestuurd om daar minuten op te doen, maar kwam door blessures en andere problemen tot slechts vier officiële wedstrijden.

Zijn blessuregevoeligheid is ook de voornaamste reden dat Conteh bij Feyenoord nog niet is doorgebroken. De Duitser kwam in de zomer van 2020 voor zeven ton over van St. Pauli, maar speelde voor zijn nieuwe club pas twee wedstrijden. In De Kuip ligt hij nog vast tot medio 2024. 

Reacties

Feyenoord

gerelateerd