Staf Liverpool volledig ontmanteld: na Klopp ook Lijnders positief

5 januari 2022, 11:11

In navolging van Jürgen Klopp is ook zijn Nederlandse assistent Pepijn Lijnders hoogstwaarschijnlijk positief getest op het coronavirus. Hoewel er nog wordt gewacht op definitieve bevestiging, wijzen de eerste signalen volgens Liverpool uit dat ook de assistent-coach in quarantaine moet.

Lijnders oogstte afgelopen weekend lof tijdens het 2-2 gelijkspel tegen concurrent Chelsea, waarin de Nederlander als vervanger van de besmette Jürgen Klopp aantrad. Lijnders zou ook komende donderdag de honneurs waarnemen, als Liverpool het in de Carabao Cup zou opnemen tegen Arsenal. Lijnders moet echter eveneens in quarantaine.

Liverpool heeft daarom een streep gezet door de geplande persconferentie met Lijnders. De Engelse topclub heeft daarom aan Arsenal gevraagd of de wedstrijd kan worden uitgesteld. De training moest namelijk eveneens worden afgelast vanwege het hoge aantal besmettingen binnen de selectie van The Reds. Er is nog geen duidelijkheid over eventueel uitstel.

Timber naar Portugal

Jurriën Timber is twee dagen na de aankomst van Ajax alsnog aangesloten bij het trainingskamp in Portugal. De verdediger stapte vanwege coronaregels afgelopen maandag niet in het vliegtuig, maar is nu alsnog aangesloten bij de selectie van Erik ten Hag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen