NEC vreest voor coronagolf: club sluit poorten trainingskamp Spanje

6 januari 2022, 10:05

NEC heeft donderdagochtend de poorten van het trainingskamp in de bergen van Andalusië dichtgegooid. Dit uit angst voor het coronavirus.

Pers en supporters zijn volgens De Gelderlander per direct niet meer welkom op het golfresort van Alhaurín El Grande. NEC traint donderdag daarom tweemaal achter gesloten deuren, in de ochtend en eind van de middag. Het is nog onduidelijk of er vrijdag bij het oefenduel tegen Hamburger SV publiek aanwezig mag zijn.

De Nijmeegse eredivisionist stelt volgens de krant 'met klem' dat de nieuwe huisregels in Zuid-Spanje niets te maken hebben met een coronagolf binnen de selectie. Er zou na aankomst in Spanje nog niet één speler positief zijn getest. De maatregelen zijn uit voorzorg genomen, laat een woordvoerder weten. Juist om de flink opkomende Omicron-variant van het virus buiten de deur te houden.

Lees ook: Crisis: NEC bezorgt Willem II negende nederlaag op rij

NEC bereidt zich in Spanje voor op de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. De promovendus kan terugkijken op een geslaagd eerste half jaar op het hoogste niveau. De Nijmegenaren staan op een knappe negende plaats en lijken handhaving dit seizoen probleemloos te gaan bewerkstelligen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen