'Belangstelling Tottenham in Traoré goed nieuws voor Bergwijn?'

6 januari 2022 – Tottenham Hotspur heeft belangstelling voor Wolverhampton Wanderers-aanvaller Adama Traoré (25). De Engelse topclub ziet de pijlsnelle buitenspeler als een ideale winterversterking voor op de flanken. Mogelijk is dat ook goed nieuws voor Ajax, als Steven Bergwijn bij een transfer van de Spanjaard alsnog mag vertrekken in deze winter.

'Belangstelling Tottenham in Traoré goed nieuws voor Bergwijn?'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

The Athletic maakt melding van de interesse van Tottenham Hotspur in de voormalig buitenspeler van FC Barcelona. Eerder hadden de Spurs ook concrete belangstelling voor Traoré, maar toen lag de vraagprijs veel te hoog. Die zou inmiddels zijn gezakt tot ruim twintig miljoen euro, waardoor de belangstelling is opnieuw opgelaaid.

De Telegraaf-journalist Valentijn Driessen kwam donderdag met een update over Bergwijn. "Ik hoorde dat Tottenham Hotspur niet bereid is om over welke speler dan ook te praten. Omdat ze nog heel veel wedstrijden te spelen hebben en een heel smalle spelersgroep hebben", aldus Driessen. "En ze zitten ook met coronagevallen en blessures. Dus ze willen eigenlijk iedereen binnen boord houden."

Lees ook: Transferperikelen Bergwijn niet de reden van afwezigheid

Mogelijk dat de komst van Traoré manager Antonio Conte extra opties geeft voorin en dat Bergwijn dan alsnog kan vertrekken. Ajax heeft concrete belangstelling voor de buitenspeler van Tottenham Hotspur en zou hem willen huren van de Engelse grootmacht. Zolang er niemand mag vertrekken, lijkt Ajax echter mis te grijpen bij de voormalig PSV'er. 

Reacties

Premier League

gerelateerd