PSV oriënteert zich na operatie André Ramalho op transfermarkt

7 januari 2022, 14:07   Bijgewerkt: 7 januari 2022, 14:19

PSV moet het voorlopig stellen zonder André Ramalho. De Eindhovenaren melden via de officiële kanalen dat de Braziliaanse centrumverdediger een enkeloperatie heeft ondergaan en naar verwachting enkele maanden uit de roulatie ligt. De 29-jarige Ramalho zal het revalidatietraject in Nederland volgen.

Ramalho raakte in de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Go Ahead Eagles (2-0) geblesseerd. De blessure leek aanvankelijk mee te vallen, maar de schade blijkt toch wat groter dan verwacht. PSV schrijft op het clubkanaal dat de operatie succesvol is verlopen en Ramalho nu een herstelperiode van naar verwachting enkele maanden wacht.

Voor PSV is de lange absentie van Ramalho slecht nieuws. De verdediger, afgelopen zomer overgekomen van Red Bull Salzburg, is een vaste waarde in het team van trainer Roger Schmidt. Ramalho had dit seizoen in zeventien van de achttien competitiewedstrijden een basisplaats. Nu de Braziliaan voorlopig niet inzetbaar is, lonkt er voor Jordan Teze meer speeltijd.

Volgens het Eindhovens Dagblad gaat PSV zich door de lange afwezigheid van Ramalho oriënteren op de transfermarkt. Eerder deze winterstop maakte Davy Pröpper bekend te stoppen met voetballen. De Eindhovenaren handelden toen razendsnel door Joey Veerman voor de neus van Feyenoord weg te kapen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen