La Gazzetta linkt Ihattaren aan Utrecht: 'Op het punt van terugkeer'

9 januari 2022, 19:09

Eerder deze week deden er al geruchten de ronde dat Mohamed Ihatteren terug zal keren in Nederland en nu schrijft het Italiaanse La Gazzetta dello Sport dat dat moment heel dichtbij is. FC Utrecht zou hem namelijk willen huren van Juventus, waarmee hij terug zou keren in de stad waar hij geboren is.

Op de eigen website kondigt La Gazzetta aan dat Juventus bijna een nieuwe club voor hem heeft gevonden. 'Hij staat op het punt om terug te keren naar Nederland. Zijn voorkeur gaat nadrukkelijk uit naar een verhuurperiode aan FC Utrecht. Dat zou hem zeker goed uitkomen, ook gezien het de plek is waar hij zelf geboren is.'

Ihattaren maakte afgelopen zomer de overstap van PSV naar Juventus, maar die club besloot hem direct weer uit te lenen. Bij Sampdoria had Ihattaren het vanaf moment één niet naar zijn zin, waardoor hij zonder ook maar een wedstrijd te spelen niet meer kwam opdagen. Maandenlang bleef Ihattaren onder de radar en nu zoekt Juventus een oplossing voor het probleem.

Lees ook'Naam van Ihattaren wordt steeds vaker genoemd bij FC Utrecht'

Eerder werd FC Utrecht ook al genoemd door Voetbal International en nu is de club ook opgedoken in de Italiaanse media. La Gazzetta lijkt te weten dat een huurtransfer naar Nederland zeer dichtbij is. Eerder speelde Ihattaren al 74 wedstrijden in de hoofdmacht van PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen