Okoye wacht PL-voorproefje tegen 'beste speler ter wereld'

11 januari 2022, 14:27

Maduka Okoye staat vandaag (dinsdag) voor zijn debuut in de Afrika Cup. Een veel mooier affiche had de Nigeriaanse Sparta-doelman zich daarvoor niet kunnen wensen. Hij staat tegen Egypte namelijk oog in oog met Liverpool-smaakmaker Mo Salah.

"Ergens is het de eerste echte test voor onze ontmoetingen in de Premier League", stelde Okoye, die na dit seizoen voor Watford uit zal komen. "Natuurlijk zijn de verwachtingen hoog. Salah is een van de beste spelers ter wereld, en misschien wel de beste. Op zulke uitdagingen kun je je alleen maar verheugen. Ik ben er klaar voor om aan iedereen te laten zien wat ik kan." 

Nerveus is hij niet, zo vertelde Okoye aan Transfermarkt.de. "Misschien dat dat vlak voor de wedstrijd komt. Maar zodra ik op het veld sta, ben ik gefocust. Daar maak ik me geen zorgen over. In tegendeel: ik kan niet wachten om me te laten zien." 

Om 17:00 uur staan Nigeria en Egypte tegenover elkaar. De twee zijn beiden kanshebber voor de titel, weet ook Okoye. "Het zijn twee teams die de Cup al eens hebben gewonnen en ook dit jaar weer tot de favorieten behoren", blikte hij vooruit. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen