Sportief: verliezer Messi wachtte uur met iPad op Lewandowski

18 januari 2022 – Lionel Messi had tijdens het winnen van de Ballon d'Or in zijn speech mooie woorden over voor collega Robert Lewandowski, maar heeft die woorden kracht bijgezet met een mooie daad. De kleine Argentijn zat maandagavond een uur lang met zijn iPad te wachten op het moment dat de Poolse spits de prijs zou winnen en hij hem kon feliciteren. De speler van Paris Saint-Germain wist op voorhand al dat hij niet in de prijzen viel. 

Sportief: verliezer Messi wachtte uur met iPad op Lewandowski

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Dat reconstrueert Marca over Messi, die dat gebaar deed aan Lewandowski. Messi was niet uitgenodigd voor het FIFA-gala, waar Lewandowski zijn Argentijnse collega en Mohamed Salah aftroefde in de verkiezing van beste speler. De FIFA had Messi ingelicht dat hij niet zou winnen, maar vroeg of hij wel virtueel aanwezig wilde zijn en dus zat hij een uur lang met zijn iPad op schoot, om te zien hoe de Bayern-spits er met de award vandoor ging.

Messi was een van de drie genomineerden voor de eindwinst, maar won The Best-prijs slechts eenmaal. Lewandowski - die zijn stem overigens uitbracht op 1. Jorginho 2. Messi en 3. Cristiano Ronaldo - won de prijs vaker dan Messi (eenmaal), terwijl ook Cristiano Ronaldo de prijs tweemaal in ontvangst nam.

Lees ookRobert Lewandowski troeft Lionel Messi tijdens FIFA-gala wél af

Andersom stemde Messi niet op de winnaar, maar op zijn vriend Neymar, ploeggenoot Kylian Mbappé en Real Madrid-spits Karim Benzema. Cristiano Ronaldo stemde wél op Lewandowski, gevolgd door N'Golo Kante en ook Jorginho. Messi en Ronaldo werden beiden gekozen in het FIFA Team van het jaar en dat was voor beide aanvallers voor het vijftiende (!) seizoen op rij.

Reacties

Eredivisie

gerelateerd