Excelsior
1 – 1
ADO Den Haag

'Ajax wil koopoptie Ihattaren, volop financiële issues op te lossen'

20 januari 2022 – Ajax heeft belangstelling voor Mohamed Ihattaren (19), maar een snel akkoord wordt er niet verwacht. Hoewel de middenvelder annex aanvaller al gesproken heeft met Erik ten Hag en directeur voetbalzaken Marc Overmars, kan een akkoord wel even duren. Ajax hoopt op een huurdeal mét optie tot koop.

'Ajax wil koopoptie Ihattaren, volop financiële issues op te lossen'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat meldt De Telegraaf donderdagavond althans. 'Voor Ihattaren als Ajacied kan gaan werken aan zijn rehabilitatie als voetballer moeten er nog wel de nodige obstakels uit de weg worden geruimd tussen de clubs. Een snel akkoord ligt niet voor de hand, omdat er volop financiële issues op te lossen zijn', verwacht het dagblad. Dat gaat overigens niet alleen over de onderhandelingen tussen Ajax en de club uit Turijn.

'Ook tussen Ihattaren en Juventus, dat tot dusver nog geen euro heeft overgemaakt aan de speler. Terwijl hij ook van Sampdoria nog geen eurocent salaris heeft gekregen. Eerder liep FC Utrecht, dat met Juventus op hoofdlijnen rond was over het huren van Ihattaren, vast op dit deel van het verhaal', schrijft het medium. 'Ook voor Ajax zal het niet meevallen om dit uit de weg te ruimen.'

Lees ookTen Hag over Ihattaren-vraag: "Vanuit journalistieke achtergrond"

Juventus wil Ihattaren wel degelijk verhuren aan een club waar hij zich kan laten zien, anders is het geïnvesteerde bedrag in de middenvelder wel heel snel aan het verdampen. Dat kan meehelpen in de onderhandelingen voor Ajax, dat hem voor de rest van het seizoen wil huren, maar dan wel mét optie tot koop. Hoe Juventus daarover denkt, is niet bekend. 

Reacties

Ajax

gerelateerd