Vloet haalt woede op de hals met keiharde leugens

22 januari 2022 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 21 januari.

Vloet haalt woede op de hals met keiharde leugens

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.


Heracles schorst liegende Vloet: "Beiden zijn onacceptabel"
Rai Vloet is geschorst door Heracles Almelo. De middenvelder zou gelogen hebben richting de club over meerdere details van het ongeluk, wat hij veroorzaakte in november. De voetballer zat achter het stuur en veroorzaakte een botsing, waarbij een vierjarig jongetje overleed.

Derksen waarschuwt Ihattaren: "Dan is het einde carrière"
Dat Mohamed Ihattaren de voorkeur geeft aan een verhuurperiode bij Ajax in plaats van FC Utrecht vindt Johan Derksen niet vreemd. De analist hoopt dat de voetballer zich weer van zijn beste kant kan laten zien. Anders kan het zomaar einde carrière betekenen volgens hem.

Van Seumeren kraakt Ihattaren: "Het grote geld is belangrijker"
Frans van Seumeren vindt het geen slimme zet van Mohamed Ihattaren om naar Ajax te gaan. De aanvallende middenvelder leek op huurbasis naar FC Utrecht te gaan, maar inmiddels lijkt de topclub uit Amsterdam de beste papieren te hebben om het talent in te lijven.

Eriksen traint bij Jong Ajax, maar wil naar Premier League
Christian Eriksen heeft zich vrijdag laten zien bij Jong Ajax. De middenvelder miste het groepsgevoel en keerde daarom voor even terug in Amsterdam. De voetballer gaat niet definitief terugkeren in Amsterdam: hij is op weg naar de Premier League, laat zijn zaakwaarnemer weten.

De Graafschap-fans dringen stadion binnen met oproep
Supporters van De Graafschap hebben vrijdagavond tijdelijk de wedstrijd verstoord tussen hun club en Almere City FC. De fans kwamen de tribune op met een duidelijke boodschap voor de beleidsbepalers in Den Haag: doe de stadions weer open voor voetballiefhebbers.

Reacties

Eredivisie