'Sevilla praat met Senesi; Feyenoord deed poging voor Gudelj'

25 januari 2022 – Feyenoord raakt mogelijk nog deze winter verdediger Marcos Senesi kwijt. Maandag werd bekend dat Sevilla in de Argentijn een mogelijke opvolger ziet voor Diego Carlos, die op zijn beurt naar Newcastle United lijkt te verkassen. Een dag later heeft de club de gesprekken met het management de Feyenoord-verdediger geopend. 

'Sevilla praat met Senesi; Feyenoord deed poging voor Gudelj'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Dat schreef althans Estadio Deportivo. Het vertrek van Diego Carlos is nog niet definitief, maar omdat Newcastle veel te besteden heeft is de kans aanwezig dat er een bod op tafel komt dat Sevilla niet kan weigeren. Om die reden zijn de onderhandelingen met Senesi's management gestart.

Volgens eerdere berichtgeving van Marca zou Feyenoord een vraagprijs van 35 miljoen euro hanteren. De kans dat een uiteindelijke transfersom lager zal uitvallen, is echter groot. Senesi heeft nog een kortlopend contract (tot medio 2023) en Feyenoord kan het geld van een uitgaande transfer gezien de eigen beperkte middelen goed gebruiken.

Gudelj
Intussen zoekt Feyenoord zelf nog altijd naar een breedteversterking voor het middenveld. Nadat Joey Veerman, Riechedly Bazoer en Tonny Vilhena niet haalbaar bleken, lijkt Jorrit Hendrix nu op weg naar De Kuip. Volgens het Algemeen Dagblad deed de club echter ook nog een poging om Nemanja Gudelj naar Rotterdam te halen.

Gudelj, in Nederland speler van NAC Breda, AZ en Ajax, komt maar weinig aan spelen toe bij zijn huidige club Sevilla. Om die reden hoopten de Rotterdammers hem te kunnen halen. Het AD sprak van een 'voorzichtige poging' die vrijwel meteen strandde. Financieel bleek zijn komst al snel onhaalbaar. 

Reacties

Feyenoord

gerelateerd