Schreuder heeft Dost aan de praat, maar Brugge nog niet

30 januari 2022, 23:34

Club Brugge heeft zondagavond een zeer moeizame overwinning geboekt op middenmoter Kortrijk. Door wederom een doelpunt van Bas Dost, won Brugge met 0-1, maar sinds de komst van Alfred Schreuder als nieuwe trainer is het voetbal er nog niet bepaald op vooruit gegaan. Ternauwernood werd het derde puntenverlies op rij afgeslagen.

Noa Lang was door een blessure niet van de partij, maar zijn landgenoot Dost begon wel in de aanval en ook Ruud Vormer kreeg van Schreuder een basisplaats. De eerste wedstrijd onder zijn leiding werd nog met 2-0 gewonnen van St. Truiden, maar de wedstrijden erop tegen Standard Luik en Union St. Gilloise gingen allebei gelijk.

In die wedstrijden was Dost wel belangrijk met drie treffers, maar tegen Kortrijk leek hij de kluts even kwijt. Hij miste namelijk een enorme kans op de openingstreffer, door voor leeg doel naast te schuiven. Het bleek echter buitenspel en enkele momenten later maakte Dost alsnog de openingstreffer door een voorzet vanaf de rechterflank binnen te lopen.

Zie ook: Historische misser Dost voor leeg doel

Dat bleek ook de allesbeslissende treffer te zijn. Door de zege houdt Brugge het gat met koploper Union op negen punten, maar het kan nog worden ingehaald door nummer drie Royal Antwerp, dat nog een wedstrijd tegoed heeft. Zo lijkt Dost weer helemaal op te leven sinds de komst van Schreuder, maar geldt dat nog niet voor Brugge als geheel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen