'Eén ding is zeker: Pochettino is Paris Saint-Germain zat'

2 februari 2022, 10:51

Paris Saint Germain-trainer Mauricio Pochettino staat onder enorme druk. De club zou volgens verschillende berichten op het punt staan de oefenmeester weg te sturen, maar heeft voorlopig nog geen actie ondernomen. Andersom bestaat nu de kans dat de Argentijn zelf besluit op te stappen. 

'Eén ding is zeker: Pochettino is PSG zat en blijft niet langer dan het huidige seizoen', aldus het Franse Foot Mercato, dat er zeker van is dat de trainer zijn in 2023 aflopende contract al na dit seizoen wil beëindigen. Hij zou voornamelijk klaar zijn met de voortdurende vragen over zijn speelstijl en het niveau van zijn spelers.

Daarnaast staat de trainer niet op goede voet met het bestuur van de club. Dat de club er deze winter niet in slaagde Tanguy Ndombele over te nemen van Tottenham Hotspur - hij vertrok naar Lyon - maakte dat alleen maar erger. Pochettino stond erop dat de middenvelder aan zijn selectie werd toegevoegd en vond dat dat ook haalbaar had moeten zijn.

Pochettino zelf zou veel interesse hebben in de trainersfunctie bij Manchester United, die na dit seizoen weer vrijkomt. Andersom zou Zinédine Zidane al klaarstaan om zijn functie over te nemen. Daarmee zou hij naar verluidt echter willen wachten tot PSG en zijn oude club Real Madrid elkaar hebben getroffen in de Champions League. Volgens Franse en Spaanse media is dat zelfs de enige reden dat Pochettino nog niet is weggestuurd.

Lees ook: 'Zidane wacht CL-tweeluik af voor hij trainer van PSG wordt'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen