Kippenvelmoment bij Liverpool's Elliott, dubbelslag oud-PSV'er Pereiro

6 februari 2022, 14:50

Liverpool-spelers Harvey Elliott en Luis Díaz hebben een heerlijke zondagmiddag gehad. Eerstgenoemde maakte na maandenlange blessureleed zijn rentree en luisterde die op mét een doelpunt, terwijl de van FC Porto overgekomen Colombiaan in zijn invalbeurt debuteerde met een assist. Dat ging in de FA Cup ten koste van Cardiff City (3-1).

Het duo werd tegelijk na een klein uur voetballen ingebracht, toen Diogo Jota pas even daarvoor de score had geopend met een knappe kopbal uit een vrije trap. Diaz had maar tien minuten nodig om als aangever op het scoreformulier te komen: hij veroverde de bal op de achterlijn na dramatisch uitverdedigen bij de thuisploeg. Diaz legde de bal terug en Takumi Minamino rondde simpel af.

Ook voor Elliot - die met een zware enkelblessure kampte de laatste maanden - kwam er al snel een fikse opsteker. Het megatalent keerde terug na een heel zware blessure, maar scoorde achttien minuten na zijn invalbeurt al (zie onder). Hij nam een voorzet knap aan en schoot uit de draai snoeihard tegen de touwen. Dat er nog een eretreffer kwam van de gasten, deed aan de middag van Elliot, Díaz én Liverpool niets af.

Lees ookZware schorsing Struijk blijft staan

Dubbelslag Pereiro

Teun Koopmeiners heeft een uiterst vervelende middag beleefd met Atalanta Bergamo. De middenvelder van AZ ging met 1-2 onderuit tegen Cagliari, dat onder de degradatiestreep staat. Voormalig PSV'er Gaston Pereiro nam beide goals voor zijn rekening bij de bezoekers en dat kon mede omdat Atalanta Bergamo-keeper Juan Musso met een rode kaart werd weggestuurd. Hans Hateboer en Marten de Roon bleven negentig minuten op de bank. Door de nederlaag kan Juventus de Champions League-plek van Atalanta Bergamo overnemen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen