Van Gangelen onthult: "Ihattaren is vijftien kilo te zwaar"

6 februari 2022, 20:24

Mohamed Ihattaren is nog lang niet op het niveau waarop hij moet zijn om mee te kunnen bij zijn nieuwe werkgever Ajax. De negentienjarige middenvelder kwam vanwege een conflict bij Sampdoria maanden niet aan spelen en trainen toe, maar heeft zich momenteel aangesloten bij Jong Ajax.

De laatste wedstrijd van Ihattaren dateerde van april 2021, toen hij nog onder contract stond bij PSV. "Meerdere bronnen hebben mij gemeld dat hij vijftien kilo te zwaar is", aldus ESPN-presentator Jan-Joost van Gangelen. "Twee bronnen bevestigden dat aan mij. Dat is best wel bizar, toch?", vroeg hij zich hardop af bij Dit was het weekend.

Lees ook: Ten Hag reageert op vragen over Ihattaren

Kenneth Perez reageerde verbaasd op de uitspraken van Van Gangelen. "Dat geloof ik haast niet. Je moet echt enorm goed je best doen om vijftien kilo aan te komen en nóg beter je best om dat kwijt te raken." Toch gunde Ajax het gevallen toptalent een tweede kans. Bij de Amsterdammers mag hij op de achtergrond werken aan zijn terugkeer op de velden.

De speler van Juventus leek terug te keren in Nederland bij FC Utrecht, tot Ajax zich mengde in de strijd. De laatste weken werkte hij samen met voormalig international Gerald Vanenburg aan zijn fitheid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen