Ramalho herstelt sneller dan verwacht; PSV heeft captain terug

11 februari 2022, 14:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Goed nieuws uit de ziekenboeg van PSV; André Ramalho maakt grote stappen in zijn herstelproces. De Braziliaanse verdediger raakte in de laatste competitiewedstrijd van 2021 geblesseerd aan zijn enkel en moest daardoor maanden toekijken, maar zoals het er nu naar uitziet valt de schade mee.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De verwachting was dat Ramalho pas begin april zijn rentree zou maken binnen de lijnen, maar de Braziliaan is eerder dan verwacht uit het gips gehaald: vorige week al. Daardoor heeft coach Roger Schmidt de hoop dat hij eerder terugkeert dan gepland en al in maart zijn rentree maakt in de defensie van de Eindhovenaren.

PSV hoopte zich in de winter te versterken met een gehuurde verdediger om de absentie van Ramalho op te vangen, maar de topclub slaagde er niet in om een versterking binnen te hengelen. Momenteel vormen Olivier Boscagli en Armando Obispo het blok achterin, met daarachter de veelbesproken doelman Joël Drommel.

Het herstelproces van Ramalho is niet het enige goede nieuws dat Schmidt kreeg van de clubartsen. Marco van Ginkel traint namelijk weer mee met de groep en zal zaterdagavond tegen Vitesse weer bij de wedstrijdselectie zitten. De aanvoerder zal waarschijnlijk plaatsnemen op de bank. Daardoor zijn nu alleen Ramalho, Maximiliano Romero en Ryan Thomas nog geblesseerd bij PSV, dat een zege nodig heeft om koploper Ajax niet uit het zicht te laten verdwijnen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen