Analisten zien Unnerstall mis zitten: "Blijft een briljante keeper"

13 februari 2022, 17:53

Lars Unnerstall hield FC Twente zondagmiddag behoorlijk op de been in de eerste helft bij Ajax. Toch zag de Duitser er bij de 1-0 van Davy Klaassen niet helemaal goed uit. Dat was ook Kenneth Perez en Arnold Bruggink niet ontgaan.

Unnerstall kwam ver uit zijn doel, maar had de bal niet en zag Klaassen de 1-0 maken. "Bij dat doelpunt zit ie wel mis", aldus Perez bij ESPN. "Die redding bij 0-0, dan zie je het verschil waarom Twente vierde staat. Als hij uitkomt, dan moet hij bij de bal kunnen komen. Hij heeft verder veel reddingen gemaakt, waardoor het bij de rust maar 1-0 staat."

Perez ziet wel een groot voordeel voor Twente ten opzichte van de concurrenten om plek vier in de Eredivisie. "We hebben de keeper van RKC Waalwijk en Kostas Lamprou gezien. FC Utrecht en Vitesse heeft ook een groot keepersprobleem. Al die clubs hebben de doelman gewisseld. Dan is het wel een wapen om Unnerstall te hebben."

Bruggink blijft een groot fan van Unnerstall, die PSV afgelopen zomer verliet voor FC Twente. Dat is volgens Bruggink wel een verschil. "Bij een topclub word je op zulke momenten afgerekend, daar gaat het dan om. Niet om de ballen die je juist wel pakt. Maar hij is voor de Eredivisie natuurlijk een briljante keeper."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen