Mazraoui tegen Blind na dubieuze prachtgoal: "Beter aannemen"

15 februari 2022, 19:30

Noussair Mazraoui is met zijn fraaie treffer tegen PSV in de prijzen gevallen. De rechtsback van Ajax krulde de bal in de topper in de kruising, waarmee hij zijn ploeg een 1-2 zege bezorgde. Het doelpunt leidde vanwege een voorafgaand incident tot veel commotie: PSV was ervan overtuigd dat de bal voorafgaand aan de treffer uit was geweest.

Daley Blind leek de bal uit te laten gaan, maar de arbitrage greep niet in. Ook de VAR kon geen bewijs vinden dat de bal de zijlijn had gepasseerd. In gesprek met ESPN blikt Mazraoui terug op de goal. "Steven gaf de bal aan Daley, die de bal niet goed aannam. Dat moet hij volgende keer beter doen, dan hebben we dit gezeik niet", glimlachte hij.

De scheidsrechter floot niet, waardoor de bal voor de voeten van Mazraoui belandde. "De aanname voelde al lekker, daarna was het erin knallen. Ik heb wel bewezen geen chocoladebeen te hebben. Ik heb wel wat met zijlijnen", doelt hij op de treffer van Dusan Tadic in 2019 tegen Real Madrid. "Dat maakt het denk ik nog wat mooier."

Het was bovendien een belangrijke treffer, want hij besliste direct de wedstrijd. "Het was bevrijdend, een belangrijk moment in de strijd om de eerste plaats. Daarom dacht ik ook: het zal toch niet zo zijn dat deze mooie goal wordt afgekeurd? Het was dus wel even spannend."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen