Zahavi wil niet reageren op reserverol: "Dat is altijd makkelijk"

11 maart 2022, 12:57

Eran Zahavi werd donderdagavond gepasseerd door Roger Schmidt, die duidelijk zoekende is na de komst van Joey Veerman. De middenvelder maakt vanaf de eerste dag indruk, maar de oefenmeester wil ook geen andere middenvelder vervanger. Daardoor is de keuze gevallen op de Israëliër, die niet wilde reageren op de keuze van de trainer nadat hij de belangrijke 4-4 tegen de touwen werkte tegen FC Kopenhagen. 

"Ik wil niet ingaan op de beslissing van de trainer. Cody Gakpo maakte een mooi doelpunt als spits", blijft Zahavi beschaafd voor de camera van ESPN. De aanvaller zag zijn ploeg in de eerste helft een matige indruk maken, wat leidde tot een 1-3 achterstand. Met Zahavi binnen de lijnen werd het uiteindelijk nog 4-4. Hij wil daarna niet zeggen dat hij per se in de basis hoort. "Het is altijd makkelijk om te zeggen wat niet goed ging als de wedstrijd voorbij is."

"In de tweede helft veranderde de spirit bij ons. We deden er alles aan om ons terug te vechten in de wedstrijd. Nu weten we wat ons volgende week te wachten staat in Kopenhagen: we moeten winnen", aldus Zahavi, die onder de indruk was van de Deense ploeg. De spits wist dan ook niet of hij nou blij moest zijn met de remise. "Aan de ene kant is dit resultaat teleurstellend, een thuiswedstrijd wil je altijd winnen. Maar als je na de eerste helft met 1-3 achterstaat… Het was een hele vreemde wedstrijd."

Volgend weekend staat de return op het programma in de Conference League. De Eindhovenaren moeten dus winnen om door te gaan en niet uitgeschakeld te worden in drie verschillende Europese toernooien binnen één seizoen. De ploeg verloor in de voorronde van de Champions League van Benfica, waarna overwinteren in de Europa League ook niet lukte. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen