Oppassen geblazen: deze spelers staan op scherp richting Klassieker

11 maart 2022, 14:27

Ajax en Feyenoord treffen elkaar komende week in Amsterdam, voor de tweede Klassieker van dit seizoen. Nadat Ajax vrijdagavond een bezoek heeft gebracht aan SC Cambuur en SL Benfica heeft getroffen in de achtste finale van de Champions League, staat het treffen met de rivaal voor de deur. Deze spelers moeten dit weekend nog op hun tellen passen.

Bij Ajax staan drie belangrijke spelers 'op scherp'. Als Ryan Gravenberch, Edson Álvarez en Antony op bezoek bij Cambuur een gele kaart pakken, ontbreken zij komende week als aartsrivaal Feyenoord op bezoek komt. Vooral de laatste twee spelers zijn de laatste maanden onmisbaar gebleken. Gravenberch is sinds kort zijn basisplaats kwijt aan Davy Klaassen.

Ook sommige spelers van Feyenoord zullen dit weekend met de rem erop moeten spelen. De Rotterdammers spelen dit weekend tegen degradatiekandidaat PEC Zwolle. Tyrell Malacia, Orkun Kökcü en Marcos Senesi staan op scherp. Het trio is al heel dit seizoen onomstreden onder de nieuwe coach Arne Slot.

Komende donderdag wacht voor Feyenoord nog de return tegen Partizan Belgrado in eigen huis. Voordeel voor de Rotterdammers is dat donderdagavond al een 2-5 overwinning werd geboekt, waardoor er voor de return mogelijk spelers kunnen worden gespaard.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen