Stroomstoring bij ADO Den Haag verpest nog een wedstrijd

12 maart 2022, 15:50

De wedstrijd tussen de vrouwen van ADO Den Haag en Ajax gaat zaterdag niet door. De stroomstoring in het Cars Jeans Stadion is nog altijd niet verholpen.

Vrijdag viel drie kwartier voor de aftrap van de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tussen ADO Den Haag en Jong PSV de stroom uit in het Cars Jeans Stadion. Ruim een uur later dan gepland werd de bal alsnog aan het rollen gebracht, maar in de 26ste minuut vielen de lichten wederom uit. Scheidsrechter Erwin Blank besloot daarop de wedstrijd definitief te staken.

Het duel tussen de vrouwen van ADO Den Haag en Ajax zou zaterdag bij daglicht worden gespeeld, maar door de problemen in het stadion is er alsnog een streep gezet door de ontmoeting in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Omroep West schrijft dat er stroom nodig is om alle faciliteiten in het stadion te kunnen laten draaien.

Het is nog niet bekend wanneer de wedstrijd tussen de vrouwen van ADO Den Haag en Ajax wordt ingehaald. Er is ook nog geen datum geprikt voor het restant van het Keuken Kampioen Divisie-duel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen