Sparta brengt geruststellend nieuws na vreselijke val Beugelsdijk

12 maart 2022, 17:11

Na slechts één minuut spelen volgde in het duel tussen Sparta en Go Ahead Eagles een verschrikkelijke aftocht voor verdediger Tom Beugelsdijk. De Spartaan kwam volledig verkeerd neer na een luchtduel en moest op een brancard het veld verlaten. Gelukkig bracht RTV Rijnmond al snel het nieuws dat het naar omstandigheden goed met hem gaat.

De wedstrijd was nog geen minuut bezig toen Beugelsdijk na zijn duel lelijk neerkwam. De schrik zat er direct goed in, zowel bij de aanwezige toeschouwers als de spelers, die direct een cirkel om de speler heen vormden. Beugelsdijk werd op het veld minutenlang behandeld en uiteindelijk met een brancard weggedragen. ESPN koos ervoor om de nare beelden van de val niet te herhalen.

Het regionale RTV Rijnmond kon gelukkig al snel geruststellend nieuws melden. Op Twitter stelde het eerst al dat het 'naar omstandigheden goed gaat' met de Sparta-verdediger. Daarna vervolgde een update met informatie van Sparta zelf. Volgens de club heeft Beugelsdijk een hersenschudding opgelopen en hoeft hij niet naar het ziekenhuis. 

De wedstrijd tussen Sparta en Go Ahead is na een vertraging van enkele minuten weer in gang gezet. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen