Schmidt geniet van kwakkelend Ajax: "Ze zijn weer terug op aarde"

13 maart 2022, 18:01

Roger Schmidt vindt het mooi om te zien dat Ajax het de afgelopen weken behoorlijk lastig heeft gehad in de Eredivisie. De trainer van PSV won zondagmiddag zelf met 0-1 bij FC Utrecht en blijft vooral naar zijn eigen ploeg kijken. In de Domstad zag hij een uitstekend PSV.

"Ik ben vandaag erg trots op mijn team. We hebben hard gewerkt en dit was een verdiende overwinning. Afgelopen donderdag was een zware wedstrijd. Dat maakt een uitwedstrijd bij FC Utrecht erg lastig. Ik heb bij mijn team de echte wil om te winnen gezien", vertelde de jarige Schmidt na afloop van de wedstrijd voor de camera van ESPN.

Het verschil met koploper Ajax is zodoende weer twee punten. De Amsterdammers wonnen vrijdag al bij SC Cambuur. "Ik heb het niet gezien en heb er ook geen gevoel bij. Dat is zoals het is, ze verdienden het om te winnen. Wij moeten op onszelf focussen, al is het goed dat ze niet zo gemakkelijk winnen. In het begin van dit seizoen scoorden ze veel doelpunten en kregen ze bijna niets tegen. Nu zijn ze terug op aarde en worden de wedstrijden moeilijker."

Schmidt weet dat het restant van het seizoen zwaar wordt, maar mikt desondanks op drie prijzen. "Wij blijven naar onszelf kijken. We spelen goed en het team is in een uitstekende vorm. Dan praat ik over het voetbal en het mentale stuk. We gaan zien wat er gaat gebeuren. Ik ben niet nerveus, maar natuurlijk zijn we erg ambitieus. We willen drie titels winnen dit seizoen, ook al is dat erg lastig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen