City Football Group ziet potentie en wil NAC Breda overnemen

13 maart 2022, 23:19

NAC Breda staat in de belangstelling van de City Football Group. Het Engelse bolwerk, waar onder meer Manchester City, Lommel SK en Troyes AC toe behoren, heeft serieuze interesse om NAC over te nemen. NAC werkte in het verleden al succesvol samen met Manchester City.

Die samenwerking is de Engelse topclub zo goed bevallen, dat City Football Group van plan is om een bod uit te brengen op de aandelen van NAC. Dat meldt Voetbal International. De groep zit veel potentie in NAC, dat momenteel uitkomt in de Keuken Kampioen Divisie en daar slechts in de middenmoot bivakkeert. Toch schuilt in NAC volgende het bolwerk een slapende reus.

Het lijkt er volgens VI op dat vertegenwoordigers van de City Football Group deze week in het vliegtuig naar Brabant stappen om te onderhandelen met NAC over een mogelijke overname. De Bredanaars staan al lange tijd te koop en leken te worden overgenomen door de rijke supporter Karel Vrolijk, maar de Raad van Commissarissen ging tot dusverre steeds voor die deal liggen.

Manchester City stalde enkele jaren geleden jaarlijks enkele talenten in Breda. Daardoor kon NAC de afgelopen seizoenen onder meer beschikken over Manu Garcia, Enes Ünal en Angeliño.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen